love

love

Olen..

Rakastan..
Kultaa, kullanmuruja, kahvia, kolmiyhteistä Jumalaa.
Kavereita, kirjoja, keskusteluja, kuntoilua, kulttuuria ja kauneutta.
Kuulun Ristinummen Rouviin. Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiani!

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ripari rulettaa

Viiden vuoden tauon jälkeen pääsin riparille. Olen pikkutytöstä asti viihtynyt leireillä erinomaisesti. Omasta rippileiristäni lähtien olen nauttinut ripareista erityisen paljon. Perhesyistä johtuen olen kuitenkin ollut aika harvoin ripareilla, kun ei ole ollut pakko lähteä. Kahdeksan päivää poissa kotoa on pitkä aika perheenäidille. En kiljunut riemusta, kun kuulin keväällä, että työtehtäviini kuuluu tänä kesänä rippikoulu. Nyt se kuitenkin tuntuu todella kivalta. Täällä on jo ensimmäisenä päivänä tosi mukavaa. Voin vain kuvitella, että tämän ryhmän ja vetäjätiimin kanssa leiristä tulee taas ikimuistoinen. Perhekin lähetti jo leppoisia uintikuvia. Heilläkin näyttää menevän hyvin.

Eilen aloitimme rippikoulun kaupungissa minulle aika uudella metodilla, lattiakuvalla. Työtoverini johdolla sukelsimme kasteen maailmaan kokemuksellisesti. Palasimme siihen hetkeen, jossa Jumala on kutsunut meidät nimeltä. Riparilaisilla siitä hetkestä on noin 15 vuotta, minulla aika paljon enemmän.

"Kasteessa meidät otettiin Jumalan suuren perheen jäseniksi. Otsaamme ja rintaamme tehtiin ristinmerkki, Jeesuksen ystävien merkki. Päähämme valettiin vettä kolme kertaa ja nimemme sanottiin aivan erityisellä tavalla. Olimme tervetulleita. Kasteessa Jumala lupasi kulkea kanssamme koko elämämme ajan."

Minua puhutteli kasteen kokemuksellinen muisteleminen. Kaunis tekemäni etunimeni E-kirjain valitsemallani violetilla kankaalla sekä violetit kynttilät, jotka johdattivat kastemaljan luo lisäsivät luottamustani siihen, että olen Jumalalle rakas. Kastettu Jumalan omaksi ja Jeesuksen ystäväksi! Kasteessa meidän nimemme mainittiin aivan erityisellä tavalla. Elina Johanna minä kastan sinut Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Samalla meidän päähämme valettiin vettä kolme kertaa.

"Hyvä Jumala. Sinullakin on nimi. Se on hieno nimi, sillä se tarkoittaa: olen aina teidän luonanne. Sinä olet sydämissämme. Sinä tunnet meidät kaikki nimeltä. Jo ennen kuin olimme äitimme kohdussa, sinä tunsit meidät. Sinä rakastat meitä ja teet meidät iloisiksi. Me kiitämme sinua, Jumalamme. Aamen."3 kommenttia:

  1. Voi, miten tämä blogsus koskettaa erityisellä tavalla juuri nyt. Kiitos rakas ystävä! Ei tälle merkityksellisyydelle löydy sanoja.

    VastaaPoista