love

love

Olen..

Rakastan..
Kultaa, kullanmuruja, kahvia, kolmiyhteistä Jumalaa.
Kavereita, kirjoja, keskusteluja, kuntoilua, kulttuuria ja kauneutta.
Kuulun Ristinummen Rouviin. Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiani!

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiani!

Tällä kesälomalla olen ollut tiiviisti virtuaalimaailmassa  huonoista lomasäistä sekä kotiin painottuvasta lomailusta johtuen. Olen tehnyt kymmeniä FB-testejä mitä ihmeellisimmistä aiheista. Olen käynyt lukemattomia chat-keskusteluja, tykännyt erilaisista päivityksistä sekä tehnyt itse paljon päivityksiä; monien mielestä varmasti aivan liian monta.

Vilkas Facebook-elämä herätti minusssa kaipauksen vanhaan blogiaikaan. En kuitenkaan halunnut alkaa kirjoittaa säännöllisesti vanhaa blogiani, vaan halusin aloittaa puhtaalta pöydältä perustaen blogin 2010-luvun tyyliin. Avukseni sain ihanan ja taitavan nuoren serkkuni, Salla Korteniemen, joka loi blogilleni upean ulkoasun sekä keksi ihan sattumalta nimen: "Wife ja Wifestyle". Nimi sopii blogilleni loistavasti, koska koen elämäntehtäväkseni naisten inspiroimisen ja rohkaisemisen.

Olen ollut jo pitkään rouva, kohta 18 vuotta. Kirkkoherran rouvakin  olen ollut jo yli 7 vuotta. Muutaman vuoden olen saanut kuulua ihanaan ystäväpiirin Ristinummen Rouviin, joka harrastaa yhdessä kulttuuria ja kaikkea syvällistä. Siitä huolimatta koen, että en ole ihan perinteinen Rouva. En ole hillitty enkä hallittu, vaan elän täysillä omannäköistä elämää. Kirjoittajaystäväni Aila Wallin kuvasi minua kauniisti yhteisessä kirjassamme sanoessaan, että olen sekoitus Peppi Pitkätossua ja sadun keijukaista.

Apunani blogin tekemisessä ovat Salla-serkkuni lisäksi vanhimmat lapseni, jotka ovat taitavia kuvaajia. Esikoinen on ottanut blogini etusivun kuvat. Minä olen itse surkea kuvaaja, mutta innokas poseeraaja. Niinpä tarjoa vauhdikkaiden arjen kuvausten ja syvällisempien tekstien lisäksi kuvia arjestani ja juhlasta.

Tervetuloa mukaan! Toivottavasti tästä tulee mukava yhteinen matka lukijoiden kanssa. Otan mielelläni vastaan kommentteja, mutta en lupaa vastata niihin. Sen sijaan luen varmasti jokaisen kommentin!

5 kommenttia:

 1. Elina, muistan parhettänne lämmöllä. Olitte meille hienoja kannustajia! Vielä kahdeksankymppisenä saan elää lähimäisten kanssa arkea ja kertoa heille Taivaan Isästä blogissani. Upeaa, että loit blogin, seuraan sitä ilolla! Onnea!! Airi Kekäle Vaasasta

  VastaaPoista
 2. Minä myös toivotan onnea uudelle, upealle blogillesi! Sen ulkoasu on raikas ja nimi yksinkertaisesti HIÄNO! Olen varma että lukijasi saavat avoimien ja raikkaiden tekstiesi kautta iloa arkeensa ja virvoitusta sielulleen - aivan kuten yhteisestä kirjastamme.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! Kiitos, kun luot uutta ja iloista!

  VastaaPoista
 4. Hienoa Elina, onnea blogillesi.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Elina että alat taas bloggaileen ja saamme seurata aitoja tekstejäsi! Lykkyä tykö <3. Serkullasi on yhtä hyvä tyylitaju kuin sinulla.

  VastaaPoista