love

love

Olen..

Rakastan..
Kultaa, kullanmuruja, kahvia, kolmiyhteistä Jumalaa.
Kavereita, kirjoja, keskusteluja, kuntoilua, kulttuuria ja kauneutta.
Kuulun Ristinummen Rouviin. Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan blogiani!

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Maailman paras vapaaehtoistyö?

Illalla sain olla taas mukana seurakunnan vapaaehtoistyössä. En kerännyt kolehtia enkä keittänyt kahvia. Luulen, että minulla on maailman paras vapaaehtoistyö, johon kuuluu kolme ystävää, kahvia ja kasa kirjoja. Etsimme ystävieni kanssa vuoden jokaiselle viikolle kirkkovuoden teemaan sopivan ajatuksen, rukouksen sekä raamatunkohdan, virrensäkeen tai laulunpätkän. Seurakunnan tiedottaja lähettää tuotoksemme niille seurakuntalaisille, jotka ovat tilanneet viestin sähköpostiinsa. Hän liittää myös mukaan menovinkkejä seurakunnan toiminnasta.

Tapaamisemme ovat riemullisia, antoisia ja tehokkaita. Nautimme kaikki siitä, että kirjoista löytyy varsinaisia aarteita. Ihmettelemme aina sitä, miten nopeasti löydämme sattuvia ajatuksia, koskettavia rukouksia ja teemaan liittyviä raamatunkohtia. Meistä tuntuu siltä, että Jumala on vahvasti läsnä kokoontumisissamme.

Viime syksynä toimintamme oli hetken aikaa vaarassa erään työntekijän tajutessa, että meillä pitää olla kirjailijoilta lupa julkaista tekstit. En olisi millään jaksanut tarttua toimeen ja pyytää lupaa eri ihmisiltä. Sitten kun otin yhteyttä kirjailijoihin, he ilahtuivat siitä, että heidän tekstinsä saavat olla mukana tuottamassa iloa niin monelle ihmiselle. Joku kirjoittajista totesi, että hän tarvitsi juuri sellaista rohkaisua päiväänsä. Minulle vaikea asia kääntyikin parhain päin.

Sinäkin voit saada meiltä postia joka maanantaiaamu.Viikko voi alkaa mukavammissa merkeissä, kun saa hyviä matkaeväitä. Voit liittyä viestipalveluun tästä linkistä. http://www.jarvenpaanseurakunta.fi/viesti.asp

Tässä tekstit, jotka olimme valinneet tälle maanantaille.

RUKOUS
Tänään, Herra,
vapauta minut ylimääräisestä painolastista,
suhteettomasta kuormasta,
kohtuuttomasta itsekritiikistä.
Tänään, Herra,
vapauta minut jättäytymään sinun varaasi,
kellumaan sinun kanssasi,
lepäämään sinun hoidossasi.
Aamen.
(Katja Kaila)

AJATUS
Viimeisin voimin taas luoksesi tuon
päivän jokaisen askeleen.
Viimeisen voimin taas luoksesi tuon
pienen ihmisen särkyneen.
(Pekka Simojoki)


RAAMATUNJAE
Näin sanoo Herra:
Älkää enää menneitä muistelko,
älkää muinaisia miettikö!
Katso: minä luon uutta.
Nyt se puhkeaa esiin -ettekö huomaa?
Minä teen tien autiomaahan
ja joet kuivuuden keskelle.

Jes. 43:18-19

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti